Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
ZAJÍMAVOSTI
Šperky z tyrkysu
10.07.2019 ZAJÍMAVOSTI
Šperky z tyrkysu
Tyrkys je kámen, který velmi silně chrání auru, odstraňuje problémy se spánkem a zlými sny. číst celé
Jak je to s tou křišťálovou koulí?
12.05.2019 ZAJÍMAVOSTI
Jak je to s tou křišťálovou koulí?
Jak je to s tou křišťálovou koulí? Křišťál je tzv. samo čistící kámen, který lze použít při čištění všeho druhu. Jedná se o čištění energií, aury, pr... číst celé
Čínské meditační koule
06.05.2019 ZAJÍMAVOSTI
Čínské meditační koule
První zprávy o vzniku těchto koulí, pocházejí z Číny z období dynastie Ming. Tyto koule se nazývají i zdravotní koule, v posledních letech není žádnou... číst celé
Zobrazit všechny články
Chci zasílat newsletter

Newslwtter bude zasílán na Vámi vložený kontaktní email :) Zasíláme jej max. dvakrát za měsíc a to pouze při akcích a slevách.

 

                           

RYCHLÁ PLATBA KARTOU 

               

   

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Magic Spell
Ochrana osobních údajů e-shopu Magic Spell
  1. Prodejce Magic Spell - Ivona Mihulová, se sídlem Spodní 18, 625 00 Brno. IČ 60528745 ,zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Magistrátu města Brna pod spisovou značkou:_ZU/MMB/0229584/2012 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ivonou Mihulovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • účetní kancelář CHRADAPOR CZ s.r.o.Tuřanská 651/49 620 00 Brno
    • Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 28408306, zapsanou v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 139387
    • Česká pošta s.p.,Politických vězňů 909/4,225 99 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@magic-spell.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.magic-spell.cz/ užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  Jsme dovozci zboží z Tibetu, Nepálu a Indie.

SKVĚLÉ CENY A DOPRAVA ZDARMA

Jsme přímý dovozce mnoha produktů a proto máme výhodné ceny

Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 000,- Kč po celé ČR

Doprava ZDARMA při nákupu nad 100 EUR pro SK

RYCHLÝ KONTAKT

Magic Spell

+ 420 776 026 352

Po - Pá - 9 - 16 hod.

info@magic-spell.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.