Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
ZAJÍMAVOSTI
Mýdlové kytice
30.10.2020 ZAJÍMAVOSTI
Mýdlové kytice
Překrásné mýdlové kytice jsou vyrobeny pouze z přírodních surovin. Jsou vhodným dárkem k jakémukoliv výročí, nebo romantickému večeru ve dvou. Tyto mý... číst celé
Nové sošky Buddhů
28.10.2020 ZAJÍMAVOSTI
Nové sošky Buddhů
Krásné sošky Buddhů jsou konečně zde. Čekali jsme na ně díky neutěšené situaci na celém světě půl roku. Bohužel, dostali jsme jich velmi málo a jiné u... číst celé
Nové stojánky Tekoucí dým
02.10.2020 ZAJÍMAVOSTI
Nové stojánky Tekoucí dým
Stojan na vonné jehlánky "Tekoucí dým"   Ruka s lotosem Stojánky "Tekoucí dým", jsou vyrobeny pouze pro používání jehlánků Tekoucí dým. Tento jehlá... číst celé
Zobrazit všechny články

 

                           

RYCHLÁ PLATBA KARTOU 

               

   

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Magic Spell - Ivona Mihulová, se sídlem Spodní 18, 625 00 Brno, IČ 605 28 745, zapsaná u zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Magistrátu města Brna pod spisovou značkou:_ZU/MMB/0229584/2012, oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět,  a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

  Jsme dovozci zboží z Tibetu, Nepálu a Indie.

SKVĚLÉ CENY A DOPRAVA ZDARMA

Jsme přímý dovozce mnoha produktů a proto máme výhodné ceny

Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 000,- Kč po celé ČR

Na Slovensko zboží neposíláme v rámci slovenského zákonu o obalech!!!

RYCHLÝ KONTAKT

Magic Spell

+ 420 776 026 352

Po - Pá - 9 - 16 hod.

info@magic-spell.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.