Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. 

KONTAKTY

Magic Spell
kontaktní osoba: Ivona Mihulová
Spodní 18, 625 00 Brno
tel: +420 776 026 352 Po - Pá 9-17 hod.
info(a)magic-spell.cz
IČ: 60528745
Sídlo firmy. Ne výdejní místo!

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 790,00 Kč (32,92  €)
skladem ano
naše cena 365,00 Kč (15,21  €)
skladem ano
naše cena 320,00 Kč (13,33  €)
skladem ano

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 185,00 Kč (7,71  €)
skladem ano
naše cena 85,00 Kč (3,54  €)
skladem ano
naše cena 190,00 Kč (7,92  €)
skladem ano

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Magic Spell - Ivona Mihulová sídlem Spodní 18, 625 00 Brno, IČ 605 28 745, zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Magistrátu města Brna pod spisovou značkou:_ZU/MMB/0229584/2012(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů