Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
ZAJÍMAVOSTI
Šperky z tyrkysu
10.07.2019 ZAJÍMAVOSTI
Šperky z tyrkysu
Tyrkys je kámen, který velmi silně chrání auru, odstraňuje problémy se spánkem a zlými sny. číst celé
Jak je to s tou křišťálovou koulí?
12.05.2019 ZAJÍMAVOSTI
Jak je to s tou křišťálovou koulí?
Jak je to s tou křišťálovou koulí? Křišťál je tzv. samo čistící kámen, který lze použít při čištění všeho druhu. Jedná se o čištění energií, aury, pr... číst celé
Čínské meditační koule
06.05.2019 ZAJÍMAVOSTI
Čínské meditační koule
První zprávy o vzniku těchto koulí, pocházejí z Číny z období dynastie Ming. Tyto koule se nazývají i zdravotní koule, v posledních letech není žádnou... číst celé
Zobrazit všechny články

 

                           

RYCHLÁ PLATBA KARTOU 

               

   

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Magic Spell - Ivona Mihulová sídlem Spodní 18, 625 00 Brno, IČ 605 28 745, zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Magistrátu města Brna pod spisovou značkou:_ZU/MMB/0229584/2012(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

  Jsme dovozci zboží z Tibetu, Nepálu a Indie.

SKVĚLÉ CENY A DOPRAVA ZDARMA

Jsme přímý dovozce mnoha produktů a proto máme výhodné ceny

Doprava ZDARMA při nákupu nad 2 000,- Kč po celé ČR

Na Slovensko zboží neposíláme v rámci slovenského zákonu o obalech!!!

RYCHLÝ KONTAKT

Magic Spell

+ 420 776 026 352

Po - Pá - 9 - 16 hod.

info@magic-spell.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.